martes, 2 de marzo de 2010

2 de març: “Escola”

Avui a Can Fabra hem continuat amb els espais d’aprenentatge matemàtic. He coincidit amb una companya, l’Amagoia, en l’espai de numeració. Aquest espai en concret es subdividia en 3 grups pels quals els nens anaven passant:
1. En el que jo he estat hem jugat a un joc que consistia en que cada nen tenia un animalet i l’havia de conduir fins al seu aliment (per exemple, el conillet fins a la pastanaga) a través de diferents caselles. El més important ha estat que el nen comptés el que havia tret en tirar al dau i que mogués l’animalet en funció d’això.
2. A cada nen se li ha donat una capsa amb un dibuix i un número, per exemple, el dibuix d’un rotulador i el número 4. Aquell nen ha hagut de buscar per la classe 4 rotuladors i posar-los en la capsa. Quan s’ha acabat el temps, han fet el recompte amb la mestra.
3. El grup de l’Amagoia ha jugat amb una espècie d’estenedor de roba on els nens han anat penjant les peces de roba amb unes pinces. Havien d’anar penjant i comptant els botons de les camises, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario